abjerke » Blogg » Gjør comeback - ENDELIG

Gjør comeback - ENDELIG

Er så sykt random at jeg skrev at det kribler i beina etter å spille fotball i det forrige innlegget mitt. For gjett hva som skjedde i sta! Jo, gamle treneren min ringte meg og spurte om jeg hadde lyst til å være med dem på cup i morgen. Det kom litt brått på, så jeg la vel på før han hadde fått noe svar, men jeg visste jo egentlig hele tiden at jeg hadde lyst (til tross for at jeg ikke har trent på ett år da, hehe.)
Men det kjipeste var at jeg måtte ditche Runa, Sandra og Medd som jeg skulle være med i helga :-( buuh! Men jeg skal gjøre det godt igjen, hvis noen av dere leser det her.  


Er så stoka på å spille fotball igjen. It's gonna be wild!

2 kommentarer

Catrine aka Cakki

10.08.2012 kl.01:53

så morro , du ser jo proff ut ;)

Runis

11.08.2012 kl.12:16

du har litt å gjøre oppe for, min kjære! men gleder hjertet mitt at du spiller fotball igjen, veit hvor mye det betyr for deg. håper bare dere vinner alt, og ikke går på noen sure tap, for da veit jeg om en som blir sint. liker'ei best når du er blid. you know, glad ming - glad runs. sint ming - glad runs fordi hun er langt unna. haha, nerra! kos deg i Sandefjord. håper det er verdt å dithce oss for.. heheheh

LOVE

Skriv en ny kommentar

Anna Bjerke

17, Eidskog

Kategorier

Arkiv

hits