abjerke » Blogg » Grillsesongen har startet

Grillsesongen har startet

Nå har det vært sinnsykt deilig med en langhelg! Hadde studiedag på fredag, så har hatt fri fra torsdag til onsdag! Ikke feil.. Har hatt noen strålende dager.

Jeg har hatt besøk av min vakre Silje som jeg ikke har sett siden i sommer. Hun var her fra fredag til søndag, og vi slappa av og koste oss. På fredag var vi på Filla på ungdomsmøte.

På lørdag var vi på Uno sammen med Jonas og Øivind ++ og så hadde vi besøk av Tomas, Jona og to kompiser av dem på kvelden.

På søndag dro Silje hjem og jeg dro til Osen på hyttetur med dansejentene og Ingrid. Grei kok! Her er vakre Runa med vakker kjole. Litt av ei dame! (Har ikke alle bildene her siden jeg blogger fra mobilen)

Vi dro fra hytta mandags ettermiddag. Jeg ble kjørt til Maxi hvor jeg skulle møte Celina som jobba. Jeg hjalp henne å rydde litt også dro vi på "kirka i gata" på kvelden. Siden det natt til 1. mai alltid er mye folk ute om kvelden/natta, så deler alltid kirka ut gratis vafler og kaffe til de som vil ha. Et koselig konsept syns jeg, og ålreit å være en del av. Vi begynte å pakke sammen ved 02-tiden, så rundt klokka 03.00 var vi hjemme hos Celina. Vi gikk tvert å la oss.

I dag var vi på Koigen sammen med Jona og Tomas. Jonas kom også etter hvert! Vi spiste is og steka i sola. Da det begynte å dra seg mot kvelden tok vi turen til Jona hvor vi grilla med familien hans. En perfekt 1. mai spør du meg! Grillsesongen er offisielt i gang, jippi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Bjerke

17, Eidskog

Kategorier

Arkiv

hits