abjerke » Blogg » MOT

MOT

Fint å være hjemme igjen etter kafèbesøk, kjipt å ha glemt igjen mobilen min der. Føler meg helt fortapt enkelt og greit. Ikke har jeg Facebook, ikke har jeg mobiltelefon og ikke har jeg noen gode tweets å komme med. Livet suger, eller hva sier du? Men oppi alt dette har det da vært en fin dag. Middels + vil jeg påstå. Ville påstander - jeg vet. 

Men over til noe kult. Neste mandag skal MOT turnèen besøke Eidskog. Siden jeg er Ungdom Med MOT, så skal jeg være med på det. Jeg skal stå i stand og synge. Spennende... Og i og med at jeg ikke skal på skola den dagen, var jeg pent nødt til å ta turen innom rådgiveren for å spørre hvordan det gikk med fraværet mitt da. Har kort fortalt håpløst mye fravær, så noe mer kunne jeg rett og slett ikke risikere. Jeg måtte selvfølgelig fortelle hva jeg skulle gjøre og hvordan organisasjon dette var, og rådgiveren ble så engasjert at hun like gjerne innkalte meg til et møte med noen folk jeg ikke aner hvem er, i morgen. Så hun syntes like gjerne vår videregående skole kunne bli en del av MOT nå med en gang, men dessverre for henne var ikke det opp til henne å ta den avgjørelsen. Jeg syns i grunn det er ganske fett med folk som med en gang blir så stoka. Dette kan da umulig gå så gæærnt. Så fint for meg. 

Jeg og Marte sto på stand på Norway Cup i sommer. Her er Marte med en ellers random gutt.


På MOT standen kunne man blant annet slappe av. 


Nå skal jeg rett og slett pusse tannebissen og finne senga. Hvordan jeg skal få meg opp i morgen uten noen form for vekkerklokke, er et kapittel for seg selv. Det kan bli nokså spennende. 

God natt. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Bjerke

17, Eidskog

Kategorier

Arkiv

hits