abjerke » Blogg » Viva la Vida

Viva la Vida

I dag har jeg hatt tett program hele dagen. Hadde først så og si full dag på skolen, så dro jeg til Ingrid og bakte kake, så dro jeg på lovsangsmøte og deretter tok jeg turen på Viva la Vida. Det var mætti med god stemning og musikken var helt klikkers! Etter Viva kom Jonatan til meg, så lagde vi oss en deilig person med pasta som nattmat. Elsker hybellivet, haha. Tror vel ikke jeg har levd på stort annet enn pasta de siste dagene. 

I morgen skal jeg på skolen. Ja, jeg mener det, skolen på en lørdag. Helt latterlig spør du meg, men går jeg dramalinja, så går jeg dramalinja. Og du tenker kanskje at jeg skal på skolen et par timer og lurer på hva jeg sutrer over? Men neida, skal nok være på skolen i 6 timer i morgen, ja! Det er ikke måte på når vi først er i gang skjønner du. 

Etter skolen tar jeg turen til Hamar, så er det Lifehouse, kanskje kino etterfulgt av Uno! Blir en fet lørdag med masse god stemning. Gleder meg allerede :-)

Hvis du ikke har vært på Viva la Vida før, så anbefaler jeg så absolutt å ta turen neste gang! Den 4. mai er det Viva talenter, så hvis du har noe å bidra med, så foreslår jeg at du melder deg på med det samme! Hvis ikke, kan du jo ta turen innom allikevel! Da regner jeg med at vi sees der! 
 

Passelig fornøyd med livet og syns kvelden har vært helt klikkesen! 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Bjerke

17, Eidskog

Kategorier

Arkiv

hits