abjerke » Blogg » O' store blogg

O' store blogg


Hei hå! Nå har vi glidd inn i et nytt år med nye muligheter og jeg er klar for å starte på alle nyttårsforsettene mine. Jeg har millioner av dem, og tenker som så at jeg må da klare å gjennomføre et par av de. Det er alt fra å bli sunnere til å bli flinkere på skolen. Okei, forbanna dumme forslag - lite sannsynlig begge deler. Men poenget er at jeg faktisk skal prøve! Og det skader da ikke å prøve, gjør det vel? 

Det er nesten en måned siden sist jeg blogget sist, så siden da har det selvfølgelig skjedd utrolig mye. Hjernen min er litt glemsk ogsånn, så det å skulle begynne og ramse opp alt som har skjedd, blir bare surr. Men jeg har fått nye venner(hurra for meg), feira jul hjemme med den usannsynlig fantastiske familien min og hatt en heidundranes nyttårsfeiring!

Som sagt så skal jeg jo nå starte på ny frisk, og dette gjelder også med bloggingen. Et innlegg annenhver måned tar seg ikke så godt ut har jeg begynt å skjønne. Jeg har til og med et så flott kamera som Canon 550D som jeg ikke bruker. Det blir for dumt og for klysete. 

Jeg håper dere alle får en fortreffelig kveld i motsetning til meg som har ligget i to dager mutters alene i hybelen min med kolshoste og tett nese. Vell.. Ikke mutters alene! Både jeg og Stephanie har fått noe slags virus og greier så vi har da holdt hverandre med selskap, men skrev det for å få mest mulig medlidenhet. 

Hva skal dere bedrive kvelden med? Ikke finn på noe tull! tulla.

takk til blogg.no som slettet halve innlegget mitt ista. hadde faktisk vært kjempe flink med språket mitt, og jeg skrev som en gudinne. nå ble det bare amatør-ish ogsånn. for noe tull.. 

Én kommentar

Catrine aka Cakki

06.01.2012 kl.18:51

godt nytt år:)

Skriv en ny kommentar

Anna Bjerke

17, Eidskog

Kategorier

Arkiv

hits