abjerke » Blogg » Kafébesøk med gode venner

Kafébesøk med gode venner

I dag har vi hatt en skikkelig kjip skoledag. Den var jo selvfølgelig overkommelig, men hadde innleveringer, løpetest, musikkprøve og diverse annet slitsomt skolearbeid.

Vi fikk dra når vi var ferdige med prøva, så jeg stakk til Hamar med Guro, Eline og Helge. (Hanna var syk :( god bedring til deg!) Vi dro på kafé og spiste god mat, og tror du ikke alle de andre kjøpte seg julebrus? Julebrus er digg altså, men ikke før i desember. Vil ikke få julestemning nå for så å miste den til jula igjen..


Hva syns du om å drikke julebrus før desember/advent? 

Nå skal jeg legge meg for å sove! Er så usannsynlig trøtt om dagen... Burde igrunn ha sovet for veldig lenge siden!


Godnatt alle søte mennesker!

3 kommentarer

Victoria Venbakken

03.11.2011 kl.00:09

Så koselig!

Synes det er greit å drikke julebrus før desember :)

Monika

03.11.2011 kl.11:22

svar: nei, må vente litt med å ta tatovering selv! vet ikke helt om jeg skal ha det liksom, men har kjempe lyst :) aw, syntes det er så bra når man tatoverer noe som betyr noe for deg!

utrolig bra blogg, Anna! ogog, har allerede drikki julebrus :( men ååå, sånn vitaminvann er såå godt <3<3 haha!

Anna Bjerke

03.11.2011 kl.19:08

Monika: Tatovering er liksom en sånn ordentlig greie man ikke bare skal ta fordi det er kult :) synd at mange gjør det i en så ung alder så de kanskje angrer få år senere!

Tusen takk for det, Monika :) Koselig sagt <3 Julebrus er så syyykt digg at jeg bare MÅ vente til desember så jeg får julefølelse! Vitaminvann er kjempe godt! Men kan jo ikke måles med julebrus da :) hihi

Skriv en ny kommentar

Anna Bjerke

17, Eidskog

Kategorier

Arkiv

hits