abjerke » Blogg » Tragisk

Tragisk

For de som ikke vet det, så går jeg dramalinjen på Stange Vgs

Ved skolestart ble klassen vår delt opp i to grupper. Den ene skulle lage en tragisk forestilling og den andre skulle lage en komisk forestilling. Jeg kom på Tragisk gruppa, og ble faktisk gruppeleder. Noe som skulle vise seg å bli en veldig krevende, men morsom jobb.

I dag så viste vi endelig frem forestillingen vår! Det var utrolig gøy. Vi viste den frem for de på skolen som ville i midttimen, og det var fullsatt aula. Folk satt til og med i trappene! 

 


bildet er fra en øving

Etter skolen, var jeg bedt på middagsbesøk hos bestemoren til Ingrid, så jeg ble med henne dit. Vi fikk gjort en del lekser først, så spiste vi kjøttkaker i brun saus etterfulgt av sjokoladepudding med vaniljesaus, så spiste vi eplekake og drakk kakao. Jeg er seriøst mett enda! 

Nå skal jeg legge meg. Planla å legge meg klokka 22.00, men det funka visst ikke.. Men god natt!

2 kommentarer

edvardakristine

02.11.2011 kl.19:33

hørtes gøy ut!!

misunner deg der, må si jeg savner den norske maten utrolig ;o

Anna Bjerke

02.11.2011 kl.23:55

edvardakristine: Det skjønner jeg godt! Du har virkelig noe å glede deg til :) jeg er dårlig på å lage meg middag selv jeg.. Bor jo på hybel vet, du, og da blir det mye brødskiver og frokostblanding til morgen, middag og kvelds! Men begynner å få litt mer ordning på det nå da :) hehe

Skriv en ny kommentar

Anna Bjerke

17, Eidskog

Kategorier

Arkiv

hits