abjerke » Blogg » Sometimes it's hard to face the truth

Sometimes it's hard to face the truth

I dag kom jeg over hjemmesiden til det gamle fotballaget mitt. Det vil si, jeg er fortsatt medlem av fotballklubben og er med på laget, men jeg har jo flyttet, så det er umulig for meg å være med på treninger og kamper. Det var første gang på en god stund jeg var innom siden, og så på de nye lagbildene. Var faktisk litt sårt og se at jeg ikke var med på noen av bildene, siden jeg er så glad i fotball og savner fotballaget mitt så sykt :( I år ble de faktisk seriemestere i 2. div, noe jeg er utrolig stolt over!! Hver og en av disse jentene er bare helt fantastiske. 

Jeg har blant annet vært med på:


Sun cup 2009 


Et par sesonger med g95


En bra sesong med j16 - 2010


Ble også seriemestere, og feiret med champiiiz


Vi kom på tredje plass på Telemark cupen i sommer

Dette har jeg fått oppleve sammen med denne herlige gjengen:

Dette er tatt i vinter da jeg fremdeles var med på laget, men var ikke tilstedet da bildet ble tatt.


Dette er laget sånn som det er nå.

Dette er noen fantastiske jenter som jeg er veldig glad i. I tillegg spiller de fin fotball! Er utrolig stolt av å ha vært en del av dette laget. Det er veldig vanskelig for meg å gi slipp på dette laget. Jeg skulle så gjerne fortsatt å spille, men det lar seg dessverre ikke gjøre. Kanskje jeg kommer tilbake en gang i fremtiden? Så nå er det på tide og si farvel og lykke til videre. 

Seriøst, jeg hadde ingen anelse om at det kunne være så vanskelig å "gå ifra" et fotballag! Det betydde visst mer for meg enn jeg hadde trodd.. 
Én kommentar

Sarah Emilie

23.10.2011 kl.02:08

vi savner deg anna!!!<3

Skriv en ny kommentar

Anna Bjerke

17, Eidskog

Kategorier

Arkiv

hits