abjerke » Blogg » Herlig lørdag

Herlig lørdag

Nå er jeg endelig en liten tur hjemme på Eidskogen igjen. Det er en hel måned siden sist gang. Fint med litt ordentlig mat, og kjempe fint å se familie og venner igjen. På fredagskvelden, fikk jeg ikke tid til så mye, siden jeg kom hjem sent. Jeg spiste middag og bare slappa av, noe som var utrolig deilig.
Idag så måtte jeg opp tidlig fordi jeg skulle på jobb. Jobba fra 10-15, og ble super irritert fordi jeg brukte en halvtime på å telle opp kassa! %&/()")"`# Telte feil sånn ca 20 ganger.. Skjønner ingenting hvis jeg ikke stryker i matte i år. Nå ikveld har jeg vært på Kongsvinger med Henriette og Marte. Først så bowla vi, og senere så bare kjørte vi rundt omkring på Kongsvinger. Er ikke en krok vi ikke har vært innom nå tror jeg!
Imorgen reiser jeg tilbake til Stange og blir der en fjorten dagers tid. Så er det høstferie og tid for å dra hjem og jobbe litt. Men nå må jeg nok sove sånn at jeg får meg opp imorgen. Jeg og mamma skal nemlig til Sverige for å handle litt svenskegodis! Love my life!!!

God natt!

2 kommentarer

guro

25.09.2011 kl.21:55

Hei hei, Anna <3 Du er kul ass!

Madelene Lisella

27.09.2011 kl.22:08

sv:tusen takk for at du kommetntere på bloggen min ^^

Skriv en ny kommentar

Anna Bjerke

17, Eidskog

Kategorier

Arkiv

hits