abjerke » Blogg » Hjemlengsel

Hjemlengsel

Idag har vært en ganske kjedelig skoledag egentlig. Vi har bare fått utrolig masse informasjon, lest hele håndboka for skolen som er på 30 sider og hatt en matteprøve. Kjipt for oss. Jeg var en stund i tvil om jeg skulle ta T eller P matte, men etter prøva, var jeg ikke i tvil lenger. Det blir helt sikkert P matte! Jeg fikk 18 1/2 poeng av 52.

Etter skolen, ble Martin med meg hjem. Det var han i går også. Veldig koselig, siden han er en av mine nærmeste naboer, og han går i klassen min. Han er også kristen, noe som er helt supert siden jeg også er det! Han var her til klokken 21.00 eller noe sånt, og da fant jeg og Stephanie (hun jeg bor sammen med) at vi skulle dra på butikken. Så ble det taco til middag/kvelds her sammen med kjæresten hennes. 

Imorgen er det første dagen med musikk og drama fag! Gleder meg utrolig masse, og har store forventninger. 

Jeg har forresten litt hjemlengsel også. Jeg savner de fantastiske vennene mine i Eidskog, og mamma, pappa og Peder. Heldigvis skal jeg hjem på fredag. Men blir vel ikke så altfor mye jeg får sett til de da heller siden jeg skal jobbe og være litt med venner.

Men nå er jeg nesten nødt til å køye siden jeg har lovt meg selv og legge meg 22.00 hver kveld, og nå er jeg litt på etterskudd kan man vel si! Men godnatt alle søte små. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Bjerke

17, Eidskog

Kategorier

Arkiv

hits