abjerke » Blogg » Time of my life.

Time of my life.

Bloggen min har blitt en skikkelig tragisk blogg som aldri blir oppdatert. Så heretter kommer jeg bare til og oppdatere i blant, så hvis du er en av de som vil ha sminketips og vil oppdatere deg innen mote, skal du få slippe og lese videre nå. Jeg har egentlig bare laget denne bloggen så mine nære og kjære kan få lese om det som skjer i livet mitt om dagen.

Det er ihvertfall nå det hele starter. Det er i morgen livet mitt som videregåendeelev starter. Jeg er så utrolig spent på om jeg klarer og stå opp! Hadde vært litt kjipt om jeg mista skoleplassen.. Jeg kjenner sommerfuglene begynner og våkne i magen min, og jeg tviler på at jeg klarer og sovne med en gang når jeg legger meg. Både gleder meg- og gruer meg til i morgen. Så nå er det en veldig spent jente som ligger på senga i hybelen sin.

Idag har jeg egentlig bare slappa av. Jeg har rydda litt, og spist. Det er igrunn alt jeg har gjort! Har de sise dagene blitt kjent med ei kjempe herlig jente som heter Stephanie. Hun bor jeg sammen med, og vi har virkelig funnet tonen. Vi har en del ting til felles, noe som gjør at det sjeldent er stille når vi er sammen. Så idag var jeg med henne til verkstedet hvor kjæresten hennes Andreas jobbet på bilen sin, og vi satt der og snakka i timesvis. Så dro vi hjem og laget middag. Kylling med pasta i pesto. Utrolig deilig!

Men nå er jeg nok nødt til og sove hvis jeg skal klare og få meg opp i morgen.

Har dessverre ingen bilder for øyeblikket. Får satse på at jeg blir flinkere til å bruke kameraet mitt.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anna Bjerke

17, Eidskog

Kategorier

Arkiv

hits